Carbon achtervork repareren

 

Carbon achtervork reparatie

 

Carbon achtervork schades

Achtervorken van fietsframes repareren wij regelmatig. De achtervork blijkt een kwetsbaar punt te zijn van de fiets. Indien meerdere scheuren aanwezig zijn in de achtervork, zullen wij de vork opnieuw richten. Hierdoor is het frame gegarandeerd weer kaarsrecht. Door cosmetisch het frame mooi af te werken zal niets meer van uw schade te zien zijn.

Een achtervork schade ontstaat veelal door een verkeerd afgestelde achterderailleur. Zodra op de lichtste versnelling wordt gereden kan de derailleur meegepakt worden door de spaken. Deze spaken trekken de derailleur mee langs de achtervork omhoog. Met een flink beschadigde achtervork als resultaat.

 Heeft u een gebroken carbon achtervork? Mailt u dan even uw gegevens plus een foto zodat wij hem voor u kunnen repareren.

 

gebroken achtervork carbon


 

Carbon voorvork reparatie

carbon voorvork

Met het repareren van een carbon voorvork zijn we voorzichtig. Net als al onze andere carbon reparaties, nemen we een voorvork reparatie alleen aan als hij na reparatie echt de sterkte weer haalt als af fabriek. Vult u daarom ons contact formulier in met een goede foto. Wij kunnen dan inschatten of de reparatie de vork kan redden.