Verzenden van uw fiets

Het verpakken en verzendklaar maken van uw fiets.

fietsverpakken voor carbon reparatie

 

Een fiets opsturen in onze doos.

Als u wenst het carbon frame naar ons op te sturen dan dient hij goed verpakt te worden. Daarom sturen wij u gratis een geschikte fietsdoos. U kunt vervolgens de fiets inpakken gebruikmakend van onze fietsdoos.

Probeer het carbon frame zoveel mogelijk te demonteren. Mocht u het niet aandurven bepaalde zaken los te maken dan is het ook voldoende om alleen de wielen en het zadel eruit te halen. Wij kunnen de rest kosteloos voor u demonteren en weer terug in elkaar zetten. Is uw fiets of frame compacter dan de doos? U kunt dan de fietsdoos kleiner snijden om extra verzendkosten te voorkomen.

Voorkom extra schade

Plaats tussen de achtervork en voorvork van het frame, waar normaal gesproken de naven zitten, een versteviging. Zodat deze vorken niet ingedrukt kunnen worden als vanaf de zijkant druk word uitgeoefend. Een piepschuim blok is vaak ook voldoende.

Belangrijke punten

Een aantal belangrijke punten om tijdens het inpakken van de fiets rekening mee te houden:

carbon fiets versturen

1 Draai het stuur los en kantel deze tussen het frame. Dit zorgt voor versteviging in de doos. Bevestig het stuur zoals bovenstaand aan het frame met de meegeleverde tie-wraps.

carbon fiets versturen

2. Draai de achter derailleur los (inbus 5) en pak deze in. Laat hem wel aan de kabel en ketting vastzitten.

carbon fiets versturen

3. Gebruik spalkjes (soms piepschuim) tussen de voorvork en de achtervork. Hierdoor kunnen ze tijdens het transport niet ingedrukt worden.

Verzend adres

Ons adres om uw fiets naar toe te sturen is:

New Carbon

De Hoek 31

1601 MR Enkhuizen